Dec 31, 2010

00:01, 1 Januari 2011


Alhamdulillah...dah masuk tahun 2011 sudah kita ye? (apesal skema sgt nih??) Hahahaha!! xpe2,,dah abes dh setahun aq kat menengah atas ni, tunggu setahun je lagi. Tahun depan dh senior, and dari awal SEM2 tahun lepas form4 sume dh plan nk rollcall dak2 kat maktab tu. Tapi aq mmg malas nk masuk ah....kotor tangan aq je. Kalau diorg sroh wat pape...aq pas je kt sesape..^___^

Anyway, tahun 2011 ni cuma setahun je lagi yang kita kne pass trough. Dah nk SPM un aq mls gak nk study2 nih. Xpe2...nty2 kita cube lagi...hehehe.

Selamat Tahun Baru 2011
Semoga hari esok lebih baik dari hari ini
.
.
.
.
.
.
.
\/


4 comments:

  1. good luck spm mujjib. smoge kt same2 berjaya.

    ReplyDelete
  2. happy too!!~

    na: jgn r masok SPM~~
    =.='

    ReplyDelete
  3. cuak a tu. ak pon cuak gak. keh3

    ReplyDelete