Jan 29, 2010

Drama Kelas

Salam semua...(semua ke??)

Ahahahaha...hari ni memang x bole blah la.Terutamanya budak-budak yang nak pindah SAM10 ni.Nangis-nangis diorang,,hahahaha..tapi thanks ar sebab korangla hari ni less tension ,,hihihi.

Mula-mula ok ar kan,,yang nak pindah ni,kena ar bagi speech dulu,,ok lagi tu(Afiqah nangis woo,,Imran lak xtau nk cakap pe an),,pastu makan kek pulak,Asilah bakar eh??

_ntah ar

Lepas makan kek(x makan pon,,kek kena curi,,,hmmm)...mula lah aktiviti jual-menjual.Biasa ar,,nasi lemak,purse yg mule2 ada RM15 terus jadi RM45,,hahahaha....

_ape kena-mengena dengan drama plak ni?

OK2,,tadi tu drama part 1,,,yang part 2 pulak,,masa nak balik la...hahahahaha(dah x larat nak gelak)

_apsal?????

tu la,,,masa nak balik tu,,,bole plak dak2 perempuan ni nangis sorok2 kan...(paham2 jela)..nangis bawah tepi meja,,memang lawak ar..(sori ar kat kakak2 kite tu hihihi..xnk ar cakap nama)


p.s:Hazman,Iman,Imran,Muzammil,Che n Afiqah.....korang bawak la SAM10 tu gi mana2,ok?

-mintak ehsan Asilah,Aisyah,Aliah nak gambar

Jan 27, 2010

~malas~

Hahahaha,,ntah pape ntah tajuk atas tu.Hmmm,nak cakap macam mana lagi..dah badan ni asyik malas je..nak buat macam mana ek??

HUAARRRRGGHH!!!!!......dah malas haa!!! nak menaip lagi ni....yang rajinnya,,nak letak gambar.Lepas ni cadang nak lukis gambar sekolah rendah dulu...hmmm...



(kenape bayang-bayang tu nampak macam...)

Jan 22, 2010

Siap Siaga

_Merentas

Hahahaha,,esok nak merentas desa.Kaki dah sakit nak lari-lari lagi..ish3.Hurmm,ape plan minggu ni??

NAK LARI!!..HAHAHAHA

*kegilaan sudah melanda..MWAHAHAHA!!

OK2,,jangan nak membebel lagi..nak tulis ape ye??OK,tetibe rase cam nak tulis pasal basikal pulak.

-Selalu naik beskal petang2
-paling jauh...6 km kot,,hahaha
-Beskal slalu wat hal..tayar pancit every 4 days..
-Petang ni nak pegi rumah Husaini...hahaha,at last rahsia dia terbongkar jugak.
-Macam x sayang kaki..kaki lebam semalam sebab jatuh beskal,nak rentas gak..

Dah la tu...x rase macam nak menulis pulak..hehehehehe...

*minggu ni ramai sibuk nak pindah sekolah,,,empunya diri x dpt lagi..
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;xde keje....hahahahahahahahahahahahaha...ok2..

Jan 12, 2010

I Wonder Why?

Jan 11, 2010

Kosong

_kehidupan zaman sekarang

.........................................................................

_zaman sekarang

Salam...

Wahahaha,,tak tau nak tulis apa.Sejak mula sekolah ni,hati tetibe terasa berat semacam.Kepala terasa sesak,tangan terasa lenguh(menulis),kaki terasa sakit,dada terasa sempit...tengok tajuk,macam tu lah.

Tahun ni tak cakap lagi pasal sekolah.Hari tu dapat result PMR,ok ar,,9A's..wohoo..ok?!Pastu masuk 4 Bukhari.Tapi bosan pulak asyik masuk Bukhari je..nak jugak menjilat merasa nak duduk dalam kelas Muslim ke,Tarmidzie ke..wahahaha..

dah duduk dalam kelas Bukhari ni,mesti ar amek Pure Science kan?Tu boleh tahan lagi,,yang tak tahannya iaitu,(ceh!)nak decide masuk mana lepas ni.kalau diikutkan cakap mak,,masuk ar SAMBEST tu,,kalau diikutkan hati...nak stay je..or...MRSM!!

OK2,,stop..nak wat keje lah lepas ni...minggu ke-2 mesti ar dah ade keje kan??Ala..sikit je tu..
BA je,,yang lain-lain tu boleh kena buat kat sekolah...MWAHAHAHA!!Alasannya,buku tulis tertinggal kat sekolah,,hihihi..

OK2,stop...

p/s:ade sape-sape nak main Rubik's Cube?

Jan 9, 2010

The American Idol!

Korang rase kenape dengan diorang ni?Hal negara sendiri pon x boleh jawab,,ini kan pulak pasal dunia..hahaha...

Ok2....patut ar diorang cakap Muslim tu pengganas..Mujjib rase diorang ingat yang tentera Israel tu org muslim,,CEH!!


video

*segi tiga pun tak tahu ade berapa sisi...hahahaha!!

Thanks to Oh!Tidak...