Sep 16, 2012

Tumbuhkan Sayap & Terbang (!)



~~もしもし~~ *moshimoshi*

Hehehe.....assalamualaikum~ Maaflah kalau tiba-tiba datang mood orang Jepun kan? Entah, secara tiba-tiba rumah ni penuh dengan barang dari Jepun. (konon je tiba-tiba)

Anyway, the SOVEREIGNs are spreading their wings upon the sky!! Makin lama, makin ramai pulak yang dah meninggalkan Malaysia. Jordan, London(ada ke?), Beijing.....still, benua Amerika Utara dengan Selatan je yang gua tak tahu ada orang jejak ke tak. Australia tak kira la ye, Ikman? Hahaha!!

Me? In sha Allah, less than 2 years from now. Itupun kalau lepas external test la. Tak mengapa, gua tak kisah pun mana-mana. Cuma kalau dapat terbang dengan 'separa real' kan best? Banyak berjalan tu bagus, sedangkan dari kecik pun gua suka fikir, agak-agak mana paling jauh dapat pergi ye?

Dan disebabkan dapat 'girlfriend' baharu, Skype dengan suka-rela-hatinya dapat bekerjasama. Testing dengan Peja hari tu, kira ok la. Tengok line jugak.

**********

“The theory of entrainment in Physics states that some specific sounds increase the rate of your heartbeat. For me, that specific sound has always been.....”


Agak-agak siapa? Cukuplah sekejap untuk malam semalam~~there's aways another time....



p.s: I'm getting married, in sha Allah...hahaha!!

p.s.s: kurang dah sorang budak yang kena belanja.....

11 comments:

  1. Study molek ye bro :) tlg bebdk studio 8 renovate rumah akk nnt.hihihi
    Gaya xcited sgguh nk kahwin tu kn???haha

    ReplyDelete
  2. hahaha!! thanks2. Kira studio 8 plus 10AR 1 la nk renovate rumah tu~~ Kahwin? Kidding la, general statement only....

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah :)
      Saje nk timbulkn controversy ek?

      Delete
  3. Hehehe....kontroversi murahan je~sape jugak yg slalu post nk nikah hari tu kan? hahaha!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah,akk terasa :P mana ada org post 'sy nk nikah!'. Tp baguslah klau mujjib fhm.akk mmg nk nikah.hehe

      Delete
    2. haha!! Takpelah, asalkan jgn lupa jemput2 nanti~~

      Delete
  4. alright! akk goreng jemput2 khas utk anda.kih3 :P

    ReplyDelete
  5. eh,,,,yeke? hahaha!! mekasih la ye? tp xtau lg la dpt dtg ke x~~in sha Allah~~

    ReplyDelete