Sep 28, 2011

Sengal Comunity At Your Service (!)

_PROMO! PROMO!

Apekehenye nih? Promo orang ka? Lawak la aq nak promo orang kan. Ni hah, ada satu benda aq nak promo kat hangpa semua ni.

_chop, chop! Apesal loghat utara pekat sangat nih?

Ok, ok. Aq cakap Bahasa Melayu baku karang korang cakap aq ni gila bayang dengan cikgu bahasa pulak. Dah, dah. Aq nak promosikan kat korang pasal satu servis untuk edit blog korang tuh. Disebabkan banyak blogskin dan template yang agak berlambak digunakan oleh manusia seantero dunia masa kini, jadi blogskin yang special untuk kegunaan korang memang terhad, kan? Jadi, servis ini akan memudahkan korang untuk memiliki blog yang istimewa lagi hebad!

Antara ciri-ciri blog yang diperlukan:

-bosan
-kosong
-blogger yang xreti edit blog (aq ler tu!)
-blogger yang malas nak edit blog
-dan macam-macam jenis lagi lah.


Sengal Comunity- Satu servis berbayar untuk mengedit blog anda dengan harga yang amat rendah. Cuma RM2.00 sahaja diperlukan dan kami akan memberikan servis yang terbaik untuk anda. Maklumat lanjut mengenai servis ini dan cara pembayarannya, sila ke blog rasmi Sengal Comunity ataupun emelkan sahaja sebarang pertanyaan ke sengalcomunity1@gmail.com atau pun ke page di Facebook : Sengal Comunitytambahan : Lirik lagu dah ada link nak download~

No comments:

Post a Comment